The Street: Road trip part I

Monday, August 26, 2013

Road trip part I

[EN]  As I have promised you two weeks ago, here are some pictures from my last weekend's road trips. I went to visit Sibiu and Paltinis and let me tell you that I had a great couple of days. The weather was perfect, Sibiu is my favorite city in Romania and the afternoon we spent in Paltinis Resort, Victoria accommodation was perfect. I strongly recommend you to visit Sibiu city and surroundings. It is absolutely beautiful!

Enjoy the pictures and I wish you have a great week!
   


















(My daughter's BFF)




[RO]  Asa cum v-am promis saptamana trecuta, revin cu cateva fotografii din ultima excursie. Am visitat Sibiul si am urcat o zi si la Paltinis, si trebuie sa spun ca au fost cateva zile de deconectare bine-meritata. Am avut parte de o vreme minunata in orasul meu preferat din Tara, Sibiu, si am mai reusit sa urcam si la Paltinis unde ne-am putut bucura de niste privelisti minunate. Daca sunteti in zona si vreti sa petreceti 2 zile in care sa va simtiti extraordinar, va recomand Pensiune Paltinis. Va puteti bucura de o atmosfera foarte relaxanta, cel mai exigent standard de curatenie (si aici nu exagerez cu nimic), o tersa cu o priveliste minunata spre partie, padure si spre pajistile muntoase, mancare preparata in casa si foarte gustoasa si lista poate continua, dar mai bine ar fi sa va convingeti singuri.

Va doresc o saptamana minunata!


4 comments :

  1. Foarte frumos peisajul,pozele sunt foarte frumoase,culorile,voi!!Totul radiaza de buna stare.

    ReplyDelete
  2. Ai surprins niste imagini superbe! <3 Natura te deconecteaza si te umple de energie si pofta de viata intotdeauna.

    ReplyDelete
  3. Oricât de multe capitale sau oraşe europene şi extraeuropene văd, nimic nu are farmecul pe care îl are o privelişte românească.
    Încerc, cât de des pot, să întreprind astfel de excursii, pentru că aşa cum ai spus şi tu avem nevoie de o deconectare din când în când.

    Am savurat cu plăcere aceste fotografii.

    ReplyDelete
  4. Foarte frumoase imagini :) imi place noua prietena a Antoniei :D

    ReplyDelete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...