The Street: Get ready for spring!

Sunday, April 7, 2013

Get ready for spring!

[EN]    What to wear on spring days!

     I have became Polyvore addicted! I feel it is like a huge store, with everything you could possible want/need! And you don't need any money, everything is for free.
 
     For those of you who don't know me very well, I have a vivid imagination, and sometimes my imaginary world takes over the real one. But I think this is a very good thing for me because this way I don't get frustrated or angry with the reality.

    I think we all should escape to our imagination once in a while, were we don't need money to have things, we live in our dream home, we have many perfect vacations, we attend beautiful balls,we have perfect skin and longer legs and from time to time we go horseback riding through the forest, a magical forest !

   Anyway... I was telling you about Polyvore: it takes me to beautiful places with the help of my imagination!

    For today "What to wear" column a have prepared three spring outfits. A very chick outfit for work (except the hat, that I don't suggest you to wear at the office :) ), a more hippie one for going out with your friends for icecream or something, and a more sexy one for a special date!

   Witch one is your favorite?

1. Pants: Juicy Couture - 55 $
2. Top: Newlook.com - 27 $
3. Clutch: Aldo - 40 $
4. Shoes: aliexpress.com
5. Blazer: sammydress.com



1. Jeans: Stella Mccartney - 380 Eur
2. Top: Random
3. Vest: Raxevsky Jacinta - 42 Eur
4. Bag: Chanel - 3000 $
5. Wedges: Chloe - 560 Eur
6. Shades: Ray Ban - 160 $
7: Bracelet: 13 $


1. Coat: Vintage
2. Skirt: welikefashion.com - 110 Eur
3. Top: Topshop - 35 Eur
4. Sandals: BCBG MAXAZRIA - 250 $
5. Parfume: Lolita Lempicka - 72 $
6. Purse: Michael Kors - 800 $
7. Shades: Linda Farrow - 628 $


[RO] Ce sa porti in zilele acestea de primavara?

    Am devenit dependenta de Polyvore! Ma simt ca pe un bulevard cu cele mai mari brand-uri din moda, cu toate mall-urile vizitate de mine pana acum, cu cele mai frumoase spatii verzi amenajate, cu cele mai celebre cladiri de opera si muzee din lume... si as putea sa mai continui asa. Pot sa port orice, pot sa cupar ce-mi place, pot sa merg la cele mai frumoase spectacole si sa vad cele mai celebre expozitii de arta, totul gratis... si totul datorita imaginatiei mele.

   Pentru cei ce nu ma cunosc foarte bine, trebuie sa va spun ca am o imaginatie foarte bogata, si adesea imi creez o realitate distorsionata cu ajutorul ei. Mi se intampla des sa interpretez in viata reala diferite personaje (cu ajotorul tinutelor, machiajului, coafurii, vocabularului, comportamentului si a atitudinii). Multi considera ca nu e sanatos si ca denota ceva probleme :), dar eu consider ca este absolut necesar ca toti dintre noi sa evadam din cand in cand intr-o astfel de lume pentru ca altfel risti sa devii frustrat sau complexat datorita realitatii, care de cele mai multe ori este departe de o lume ideala.
 
   E cam la fel ca atunci cand aveam 5-6 ani si visam la printi din povesti, si rochii de printese, la castele si cai fermecati, la nestemate si lampi fermecate... Daca atunci era OK sa-ti creezi o astfel de lume, acum de ce n-ar mai fi?

   Am deviat putin de la subiect... Incepusem sa va spun despre Polyvore. Cu el am inceput sa creez aceste tinute si ma simt ca si cand le-as purta eu, ca si cand ar fi ale mele.

   Pentru rubrica de astazi "What to wear", va prezint trei tinute pentru zilele frumoase de primavara (care se lasa asteptate). Prima este o tinuta chic pentru zilele de vineri de la birou (sigur, nu v-as recomanda sa purtati palaria la birou), a doua este o tinuta mai relaxata, hippie, pentru iesirile cu prietenele in dupa-amiezile libere, iar a treia, care mie imi place in mod deosebit, pentru o seara speciala alaturi de iubitul vostru, evident pentru o ocazie deosebita.

   Care este preferata voastra?

6 comments :

  1. i love the colors

    www.lookatthestreetblog.blogspot.mx

    ReplyDelete
  2. Lolita lempicka... Really I can't decide which I love the most,but i think second one fits me the best!:)

    ReplyDelete
  3. great outfit ideas, I love the sandals in the first and third look. xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. toate outfiturile sunt frumoase:)
    http://nicoraulea.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  5. ce-mi plac colajele facute! sunt pline de culori frumoase si piese vestimentare finute si elegante. Foarte foarte dragute :)

    Andra

    Andra Dorolti

    ReplyDelete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...