The Street: The way I look at you...

Tuesday, September 2, 2014

The way I look at you...

    Am primit aseara pozele de mai jos de care in ultimul timp uitasem cu desavarsire (asa se intampla de obicei cu lucrurile pe care mi le doresc foarte mult si nu le pot avea... mi le scot cu totul din cap si nu-mi mai amintesc de ele aproape niciodata).

    Shootingul a avut loc undeva in primavara si era pentru primul numar al reviste Stylished. Delia ne-a  adunat pe toti la un loc, iar rezultatul il vedeti mai jos. De fotografii este responsabil Flavius Neamciuc, de hair & make-up fetele de la salon La femme espace beaute, iar de atmosfera s-a ocupat Miha.

   Rezltatul mie imi palce foarte mult, asa ca astept un feedback si din partea voastra.    

    Dupa indelungi asteptari si dupa o petrecere de lansare, in sfarsit puteti rasfoi prima revista de gen din vestul tarii. Nu le putem ura decat sa sarbatoreasca multe numere de acum incolo si un tiraj cat mai mare.I was wearing Zara dress and cardigan, Il Passo sandals and Accessorize clutch!4 comments :

 1. Foarte frumoase pozele, ador modelul asta de rochie, dar cardiganul m-a dat pe spate, e adorabil si pufos <3
  Mi-am salvat o poza drept model, poate se incumeta mama sa-mi faca ceva de genul :) Pupici!!

  http://www.newtouchofcolor.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) Super, te rog sa-mi arati si mie rezultatul mamicii tale, daca se incumeta! Da, e foarte confortabil cargiganul mai ales in diminetile si serile racoroase de toamna.

   Delete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...