The Street: While loving you...

Monday, October 6, 2014

While loving you...

    Dupa cum v-am povestit acum cateva zile am ramas "shoeless"... nici nu m-am asteptat la vreo ancheta a politiei asa ca mai in gluma mai in serios am demarat o mica ancheta pe cont propriu fara succes.

Mai jos am enumerat pasii ce trebuie urmati pentru a te vindeca de o astfel de depresie:

Step 1: Cutreiera in weekend-uri targurile din oras in cautarea botinelor disparute. Evident fara vreun succes in acel sens... dar... de fiecare data m-am intors acasa cu multe lucruri dragute care au apartinut altora si care  (daca mai sunt inca in viata dupa atatia ani) poate inca mai  tanjesc dupa ele. Asta este... ma consolez cu ideea ca nu as fi gasit aceste comori daca nu pateam necazul; despre  achizitiile de la targurile de vechituri va voi povesti alta data, acum sa revenim la cum imi jelesc eu botinele.

Step 2: Cutreiera mall-ul, poate, poate vezi ceva asemanator (in vitrina vreunui magazin sau in picioarele vreunei domisoare ce poarta tocuri de 12 la mall :))  ). Dupa o vizita scurta de 45 de minute te intorci acasa cu cateva chestii absolut superbe si tot pe atata de inutile... tot fara botine dar cu moralul ceva mai ridicat.

Step 3: Plange-te iubitului/sotului/sefului despre cat de mult iti placeau si cum ti le doresti inapoi si cum stii ca nu vei mai gasi o pereche la fel, dar ai vrea macar una asemanatoare sa-ti umple golul din... dressing. Poate primesti cadou o pereche/o suma de bani/ o marire... Poate... Daca primiti va rog sa-mi spuneti si mie ... cred ca tehnica mea are nevoie de imbunatatire.

Step 4: Screw it! Comanda-ti o pereche noua identica/asemanatoare si inca 2 perechi pe langa. Schimba-ti culoarea parului si iesi cu o prietena in oras seara sa beti ceva si bucura-te de noile "upgrade-uri"!

    Uite asa, incet, incet, s-a dus vara si parca am avut un soc weekend-ul acesta cand am trecut printr-un parc si am vazut o mie de culori in jur... Toamna cel mai bine e sa fii pictor sau alcoolic... parca te loveste o nostalgie, o usoara stare de regret (nu ti-e clar ce regreti) si dorinta de a o lua de la capat , de a te reinventa cu fiecare panza/sticla...

   Eu? Eu m-am trezit dupa amorteala care ma apucase asta vara si la fel ca acel alcoolic am spus ca de data asta n-o mai dau in bara, o sa fac totul ca la carte, toamna asta o sa mi-o amintesc forever (evident ca asta spun in fiecare inceput de toamna/primavara)... Si cam da, de fiecare data reusesc sa fac ceva memorabil (nu neaparat in sensul bun al cuvantului :p  ).





Nimic nu e un bust mai puternic pentru moralul meu decat o pasiune noua!

I was wearing Zara pants and sweater, Massimo Dutti coat, Boutique 9 shoes!















13 comments :

  1. Replies
    1. Merci! Da, intradevar e foarte frumos... Si mie imi place mult. Cred ca o sa-mi scot banii toamna asta purtandu-l :)

      Delete
  2. Foarte amuzant articolul :)) Si eu am tot cutreierat mallurile si magazinele cu pantofi in cautarea botinelor perfecte, fara succes de altfel :)) Am sfarsit prin a-mi comanda ceva pe net, sper sa fie ok, fingers crossed!

    Foarte frumoasa tinuta, paltonul este superb! :*

    http://visiononfashion.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, ha, ha! Eu am avut experiente placute in ceea ce priveste incaltamintea cumparata online! Bafta. Sa-mi spui cum sunt cand le primesti.

      Delete
  3. Foarte frumoasa tinuta, iar textul foarte amuzant! Imi place mult cum scrii, te citesc cu drag :)

    http://anamariaben.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. Ce-ti place tie toamna :) pe mine ma intristeaza.
    Imi place foarte mult poseta!

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoasa tinuta..imi place ca ai combinat culorile pamantii cu acei pantaloni rosii. Si textul e funny, m-am distrat putin. Punctul 3 nu-mi iese nici mie niciodata :))

    www.flashforwards.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Look-ul tau este super! Tinuta tomnatica te prinde de minune..iar cu jalea asta nu stiu ce sa zic...Nu pare at all a jale ci mai mult a how to spend more money on things!:))) Dar stai am uitat, asa jelesc fetele!:)

    ReplyDelete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...