The Street: If I were a kitty cat...

Friday, May 9, 2014

If I were a kitty cat...

If I were a kitty cat I would scratch everybody all over their face and wouldn't give a damn!

... dar din pacate suntem fiinte evoluate, civilizate ce traiesc in societate si aceasta din urma ne impune o multitudine de reguli de conduita pe care firea si instinctul nostru le respecta cu greu (atunci cand sunt in contradictoriu cu natura noastra si cu instinctul de supravietuire ).

    Cred ca fiecare dintre noi a simtit macar o singura data nevoia sa ia tastatura/laptopul de pe birou si sa-l plesneasca peste ceafa pe cel din fata lui, sau in timpul unei conforbiri telefonice aprinse sa simta nevoia sa arunce telefonul in prima balta intalnita pe strada. Si exemplele pot continua, defapt chiar va invit pe voi sa continuati lista cu exemple similare. Ati simtit vreodata nevoie sa reactionati intr-un mod impulsiv, salbatic? Ati dat frau acestei porniri?

I was wearing Zara trousers and top, Adidas sneakers and Furla bag!











6 comments :

  1. Chiar zilele acestea mi sa intamplat cand am iesit in oras niste faze, care imi dau stari de nervi si ma abtin cu greu sa nu le zic cateva, pentru ca nu vreau sa dau frau la tot ce se intampla in acele momente in capul meu:p (eu sunt destul de calma dar am si momentele mele se nebunie:)))
    Pana sa ajung in oras unde aveam treaba am dat peste o multime de oameni care merg "imprastiat" asa le zic eu celor care cateodata merg drept apoi se muta cand stanga cand dreapta si in cel mai rau caz se opresc brusc din mers ca vaii au vazut nustiu ce:(( mor pe fazele astea.
    Ce nu mai suport este cand sunt cu o persoana cu care nu ne-am mai vazut de ceva timp,sa ii sune telu si sa se nimereasca cineva sa o tina la tel cu anspe mii de intrebari iar eu sa astept hmm ..atunci imi vine mie sa ii iau telu sa il inchid de tot:)))
    pupici:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ai dreptate! Oamenii care merg frumos, cu o viteza si directie constanta si brusc se opresc sau schimba traiectoria. Eu am avut cateva accidentari in felul acesta. Si de cate ori cineva a raspuns la telefon in timp ce purtamo discutie de fiecare data am abandonat discutia si mi-am vazut de treaba. Pur si simplu nu suport cand vorbesc cu cineva sa considere de cuviinta sa raspunda la telefon, sau sa inceapa o alta discutie cu o a treia persoana... din momentul acela si eu ignor cu desavarsire orice tentativa de a relua conversatia.

      Delete
    2. :))Si eu am avut accidentari si atunci parca si mai rau mi se declanseaza furia:)) dar incerc sa imi pastrez calmul cat pot si sper sa nu ajung si eu sa iau din comportamentu lor sa ma opresc atat de brusc:)))nu de alta dar tot mai des vad pe strada asemenea comportamente si sa nu se ia in timp ce ne ciocnim unu de altu:)))))))

      Delete
  2. Hmmm good point Smara. Sincer om fi noi fiinte evoluate, dar suntem si fiinte predispuse enervarii. Fiecare cu temperamentul lui. Cred ca nu trece saptamana in care sa nu imi doresc sa zic ceva urat cuiva, sau efectiv sa ii dau un pumn..Rar mai fac chestia asta..dar sincer cred ca daca m-as elibera de acest stres as fi mai calma apoi. :) super fain outfit. Mi-a placut fiecare piesa si in combinatia aleasa sunt super chic. ;)

    ReplyDelete
  3. What a nice casual look! Love the bag and the leo trousers!



    http://jeansandroses.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Pozele tale sunt superbe!! imi plac la nebunie pantalonii, te prind perfect.

    Kisses

    miu-miu.ro

    ReplyDelete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...