The Street: Oops, you caught me!

Sunday, June 15, 2014

Oops, you caught me!

    Stateam ieri la o ingetata cu o prietena cand mi-a zis ca a observat ca am tendinta sa folosesc aceasi piesa vestimentara in multe postari aproape consecutieve pe blog.

    Adevarul asa este. Cand imi achizitionez ceva nou tind sa port foarte des acel articol pana in momentul in care ... nu mai e asa nou :). Fac asta cand e vorba de vreo geanta pe care mi-am dorit-o mult, de o pereche de pantofi, de o rochie sau in cazul de fata de vreo bluza pe care mi-am dorit-o foarte, foarte tare. Acelasi lucru fac si cu melodiile preferate. Le ascult pe repeat zile la rand pana efectiv nu mai suport s-o ascult :). La fel fac si cu deserturile preferate, de fiecare data comand acelasi lucru pana descopar ceva mai bun si o iau de la capat.

   Partea buna e ca scap ieftin in fiecare sezon. Cu un aticol, doua, noi de imbracamine reusesc sa concep foarte multe outfit-uri impreuna cu ce mai am prin dulap astfel ca nu sunt nevoita sa cheltui foarte mult pe haine in fiecare sezon nou (aici parerile sunt impartite).

    Va mai aduceti aminte de povestea cu bluza de la Zara (mai multe detalii gasiti AICI) care mi-a placut foarte mult dar nu eram hotarata s-o iau pana cand cineva mi-a zburat-o de sub nas? Deabia acum am reusit sa fac rost de ea deorece nici in magazinul online nu mai gaseam marimea mea... pana acum ceva timp!

    Voi ce fel de persoane sunteti, va dozati echilibrat aceste placeri sau totul odata, pana se epuizeaza sentimentul acela frumos? Pe repeat sau shuffle?

I was wearing Zara shirt and pants, Pepe Jeans white jeans, Adidas sneakers, Steve Madden wedges, Furla purse and Sisley white bag !







 








2 comments :

  1. Imi place bluza si imi place in ambele combinatii!! Si eu port in exces lucrurile care imi plac!:))

    ReplyDelete
  2. Sa stii ca si eu am tendinta sa port acelasi articol, daca imi place foarte mult :) deci pot spune ca te inteleg :D

    ReplyDelete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...