The Street: Black&White... with a twist!

Thursday, July 31, 2014

Black&White... with a twist!

    Care este rolul culorilor? De ce trebuie sa-ti fie ingreunata existenta de atatea alegeri, decizii, nuante, opinii... de ce nu exista pentru orice alegere doua simple variante, una corecta si alta gresita in functie de standardele, cultura si educatia fiecaruia in parte. Pe cealalta parte ce-ar fi fara culoare? O plansa gri monotona... o stare depesiva ar apasa asupa noastra, a  tuturor.

     Si ce alegi cand ai de pictat un cer in albastru sau gri? Ce faci daca-ti vine sa-l pictezi cu auriu? In ale cui standarde incerci sa incadrezi aceasta naunta pentru cer? Corect ar fi un cer albastru... pentru Ana. Pentru John mai natural ar fi un cer cenusiu.... dar pentru tine? De e nu auriu? De ce n-ar avea o culoare iesita din comun (pentru Ana si John), indrazneata, controversata de altii, dar pentru tine atat de fireasca?

    De obicei sunt foarte hotarata si ma decid repede, nu oscilez foarte mult intre solutii, raspunsuri, alegeri. Aleg ce simt ca este natural pentru mine si imi voi sustine alegerea intotdeauna, nu ma razgandesc, nu regret... nu are sens... Daca ai luat-o pe un drum si te-ai ratacit tot mai repede iesi din padure continuand drumul decat daca te intorci si o iei de la capat... timpul pierdut nu-l mai recuperezi pe cand daca vei continua drumul gresit vei putea trai experiente neplanificate care te vor intregi si te vor defini ca persoana. Vei castiga experiente pe care nici nu ti-ai propus sa le traiesti, iti vei descoperi trasaturi de caracter, vei observa cum reactionezi in situatii pe care nu ti-ai propus sa intalnesti. O sa fie interesant. O sa inveti. O sa te transformi.

    Si eu vreau asta in fiecare zi din viata mea. Vreau sa ma surprind in situatii inedite care sa ma faca sa memorezi fiecare zi in parte si sa le deosebesc intre ele in functie de emotile descoperite in circumstantele respective. Si totodata in aceleasi circumstante aleg sa reactionez in moduri diferite pentru a incerca o alta cale si experientele pe care ti le aduce alta alegere, aceiasi parametri.

    Tu ce vrei de la viata? La ce vrei sa privesti in urma peste 20, 30 si 40 de ani?

I was wearing all Zara!

P.S. Mi-ar placea foarte mult sa aflu cine este artistul care semneaza lucrarea de mai jos. Daca aveti un hint...







5 comments :

  1. Imi place tinuta, este tare nonconformista si clar pe gustul meu.Salopeta este un must have al anului se pare..Super tare lucrarea dar nu am nici cea mai vaga idee cui apartine. Imi place ideea ta despre alegeri si cum gandesti..Hmm sper ca peste 30-40 de ani sper sa am la ce sa ma uit in spate, gen:o cariera de care sa fiu mandra ori afacerea mea,o familie cu 2-3 copii, unul infiat, plus un centru de ajutorare (animale&oameni) o casa si multeeee animale.;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow , ce planuri mari! Eu nu am ambitii asa mari :). Daca bifez un lucru si jumate de pe lista mea o sa fiu foarte multumita... dar bineinteles, doar unul poti sa-l faci excelent, cu norma intreaga... restul vor crea confuzie si agitatie daca nu stii sa gestionezi foarte bine situatiile. Pusi, mai vorbim noi ;)

      Delete
  2. Foarte fain articolul :) mi-a facut placere sa-l citesc!
    As avea prea multe de spus in legatura cu ce ai scris, nu m-as mai opri :D

    Weekend placut! :D

    ReplyDelete
  3. Foarte frumoasă ţinută! Îmi place turbanul foarte mult! Împreună cu pantofi dau acel efect wow ţinutei.

    Diamond. Scissors. Fabric.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Multumesc! Era prea mult pentru mine o tinuta B&W... Trebuie un strop de culoare

      Delete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...