The Street: Concerto all'Alba

Friday, August 22, 2014

Concerto all'Alba

    Scopul excursiei in Italia a fost concertul de la rasaritul soarelui, punctul culminant al festivalului Ravello ce are loc in fiecare an.

Detaliile concertului, daca vreti sa ascultati concertul pe YouTube:

 Belvedere di Villa Rufolo, ora 4.40
Concerto all'Alba
Orchestra del Teatro “Carlo Felice” di Genova
Alvise Casellati, dirijor
Roberto Giordano, pia 
Musiche di Verdi, Musorgskij, Dvořák, de Falla
   Din pacate nu vreau sa stric experienta celor care au trait aceste momente asa ca nici macar nu o sa indraznesc sa descriu emotiile pe care le-am trait timp de aproximativ doua ore.

   Concertul a inceput la ora 4:40 dimineata cand luna inca lumina puternic cerul, o luna plina, alba, mare. Si in timp ce soarele lumina cerul si incerca sa tasneasca din spatele muntilor orchestra crea o intensitate deosebita a momentului si totul a fulminat cu momentul in care soarele ne-a aruncat prima raza orbitoare in ochi lovindu-ne puternic peste fata si transmitandu-ne ca totul s-a terminat si e momentul sa ne urmarim din nou firul, intrerupt pentru o scurta perioada de timp,  lucrurilor .


In miezul noptii cea mai luminoasa luna pe care am vazut-o.Si usor, usor locurile sunt ocupate si orchestra se pregateste de o dimineata memorabila:


Incep sa apara pe cer nuante fine de culoare:


Odata cu tempo-ul se intensifica si lumina:


Si-l simti ca este gata sa-si inceapa cursa pe cer:


Si... BANG...Atatea emotii te cuprind mai ales cand tot peisajul a fost invalui inr-o muzica deosebita:


Si acum cu totii ne imprastiam in vietile noastre si poate anul viitor vom mai avea un moment in care sufletul ne ingheata-n loc clipe pe care le vom aprecia tot restul timpului.


3 comments :

  1. Replies
    1. Well... eu as spune prea putin daca as zice asta :)

      Delete
  2. Deci nu pot desi vreau sa imi imaginez cat de placuta a fost aceasta experienta! Meritai un asa concert, felictari si ma bucur ac ai reusit sa aduci un vibe pozitiv inapoi!:)

    ReplyDelete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...