The Street: La Paltinis!

Sunday, December 9, 2012

La Paltinis!

Buna!

      In sfarsit a inceput sa ninga... si nu s-a mai oprit spre bucuria mea! Stiu ca sunt foarte putin cei care-mi impartasesc bucuria, mai ales dintre cei ce traiesc inmediul urban, dar este asa de frumos! Din pacate la noi in oras s-a cam dat peste cap si traficul deoarece utilajele de deszapezire se joaca de-a ascunselea... ele se ascund si tu trebuie sa le gasesti... acum ca sa nu fiu foarte rea, eu tot timpul gasesc scuze si explicatii pentru lucrurile rele pe care le fac cei din jurul meu, adevarul e ca foarte greu faci fata, din acest punct de vedere, la ce e afara!

      Dar ca sa revenim iarasi la lucruri frumoase, eu va propun pentru vacanta aceasta de iarna cateva zile la Paltinis! Si am si locul perfect: Pensiunea Victoria!
 
     Aceasta pensiune va ofera pachetul perfect pentru cateva zile rupte parca din povesti! Pe langa peisajul extraordinar pe care il puteti admira de pe terasa, partia de ski la o aruncatura de bat, in sensul propriu al cuvantului, va veti bucura de o atentie deosebita din partea celor ce va vor intampina acolo!
 
      Fiecare camera iti ofera un confort deosebit fiind dotate cu baie proprie si televizor! Majoritatea sunt camere duble, dar pensiunea are si o camera tripla si o suita!

      Aaaa sa nu uit de restaurant... yummy, bucatele sunt delicioase iar multe preparate sunt facute dupa retete traditionale de prin partea locului!

      So, daca vreti o bataie in zapada, o zi cu sania pe derdelus, sau cu schiurile pe partie, multa voie buna intr-o atmosfera speciala, dati un telefon si vedeti daca mai au camere disponibile!

Rezarvari la numarul de telefon: 0728 303 852 sau 0728 303 850 !














6 comments :

  1. superba vila!

    distractie placuta!

    pupici,
    silvia

    ReplyDelete
  2. Hello, I am the editor of the magazine BFM Magazine, your outfit is already published

    http://www.blogerfashionworld.com/ #! leopardo/c18j5

    bye!
    www.mvesblog.com

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos... mi e dor de o vacanta :)

    ReplyDelete
  4. Foarte frumos peisajul. Sper ca ai ajuns cu bine la TM. XOXO

    ReplyDelete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...