The Street: Accessorize your summer outfits

Wednesday, June 11, 2014

Accessorize your summer outfits

    Show-Up! Accessorize your summer outfits
4 ore pline de culoare si accesorii handmade - Sambata, 28 Iunie 2014, incepand cu ora 14:00 la Sevastia's Book, Timisoara.


    Bianca de la Atelier de Creatie Biannchy a pus la cale o intalnire pentru toti cei interesati de accesorii personalizate, create de persoane entuziasmate si talentate, si de cei ce vor sa-si personalizeze tenisii, tricourile sau rochiile in aceasta vara cu picturi elaborate de artisti talentati.

    Bineinteles ca voi fi si eu acolo impreuna cu prietenele mele Miha de la Color your life si Klaudia de la KK Photography sa ne distram impreuna si sa alegem cele mai potrivite accesorii pentru tinutele noastre ... sau ale voastre :), sa va fotografiem purtandu-le si sa impanzim blogurile si Facebook-ul cu fotografii de la eveniment.
  
    Va asteptam pe toate care sunteti prin zona (Timisoara) la Sevastia's Book (str.Gh. Lazar nr. 1, 300086 Timișoara, Romania) - in Piata Unirii la o limonada rece si multa culoare. Pastram legatura in urmatoarele saptamani pe Facebook pentru a va impartasii mai multe detalii!

O saptamana fierbinte in continuare va doresc!

P.S. Fusta este de vanzare AICI!

I was wearing Ma'moiselle Couture skirt for sale HERE, shirt from a local boutique and Pour la Victoire shoes!








 

8 comments :

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...