The Street: Don't wanna let you go...

Saturday, September 13, 2014

Don't wanna let you go...

    Dupa o lunga bucata de vreme pot in sfarsit sa va scriu din vacanta. Daca stau bine si ma gandesc, cred ca este prima vacanta in adevaratul sens al cuvantului (adica plaja si mare... singurele cuvinte care definesc o vacanta :) ) de cand am inceput acest jurnal (a se citi "blog"). Mai intai a fost bebelusul cel care a pus capat oricarei idei de vacanta... dupa ce m-am mai obisnuit cu gandul a venit jobul, mai tarziu a venit o casa si in sfarsit la capatul acestei veri am spus ca e timpul sa plecam caci altfel riscam sa ne sara si anul acesta vacanta!

    Desi am avut foarte multe indoilei in ceea ce priveste aceasta perioada (mijlocul lunii Septembrie) inca ne lafaim sub un soare ingaduitor si o apa numa' buna de scaldat.

   Va las mai jos cu cateva poze de pe plaja pe care imi fac veacul de ceva vreme si de unde nu am de gand sa plec prea curand. In cazul in care vremea nu se strica, urmatoarea postare va avea tot iz de vacanta. Asta ca sa-mi iau revansa pentru avalansa de poze de vacanta de la mare ce mi-a navalit pe Facebook vara asta!

I was wearing Zara hat and Jolidon swimsuit!









3 comments :

  1. Ador fotografiile :) te invidiez pentru peisaj :D distractie placuta in continuare!

    ReplyDelete
  2. Such a stylish beach wear!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ReplyDelete
  3. :)) O sa transmit complimente fotografului! Merci frumos!

    ReplyDelete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...