The Street: Lilac flowers have bloomed!

Monday, April 14, 2014

Lilac flowers have bloomed!

[EN] For me the fact that lilac flowers have bloomed was a sign that a new cycle  have begun. A new spring announcing a new  hot summer that will end whit a beautiful autumn and all ending whit a cold, dead winter.

    But the fact that I always associate lilac flowers with middle of May got me confused last week when everywhere I looked I saw bloomed lilac flowers.

    And the scent... ohhh... I just love the lilac flower perfume!

I was wearing Zara pants, Lacoste sneakers,  Pepe Jeans denim shirt, random denim Jacket and Furla bag!









[RO]  Pentru mine florile de liliac intodeauna au semnificat inceputul unui nou ciclu de viata. Primavara ce anunta o vara fierbinte in avanpremiera unei toamne pline de substanta inainte ca totul sa se incheie cu iarna inghetata, moarta.
   
    Insa faptul ca intotdeauna am asociat florile de liliac cu mijlocul lunii Mai, in mod inconstient, m-a derutat zilele astea cand in timp ce admiram un copac minunat pe o straduta parca paralizata in linistea dupa-amiezei, undeva in inima Timisoarei, mi-am dat seama ca este doar inceputul lunii Aprilie si ca totul s-a intamplat mult mai repede anul acesta. Ghioceii au inflorit in Februarie, caisii deja s-au scuturat, graul a acoperit mai toate campurile... si parca totul s-a intamplat mult prea repede.

    Dar parca invers proportional cu natura este evelutia santierelor din oras. Totul se intampla incet, cu multa migala si atentie. Se pare ca toti inginerii si muncitorii au fost inlocuiti cu chinezi batrani. Sa fie treaba treaba. N-ati auzit de vorba aceea: "Graba strica treaba" ? Si daca singurul lucru ce-l mai avem este timpul, pentru ca in rest resurse nu prea sunt, atunci sa fie treaba treaba. Evolutia a avut loc incet si sigur! Doar nu vrem sa avem drumuri si pasaje, trotuare si parcuri de pe un an pe altul, unde s-a mai pomenit? :)

   O seara frumoasa sa aveti! Ne vedem pe Facebook pana data viitoare!

5 comments :

  1. Esti foarte frumoasa si naturala in aceste fotografii

    ReplyDelete
  2. Super fain outfitul...As vre sa vad mai indetaliu colierul. Btw congrats pentru ca ai facut Timisoara worldwide known,cu esarfa ta!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miha, parca as fii ambasadorul nu stiu carei cauze marete, asa ai spus-o! :)):)

      Delete
  3. So chic and comfortable set! I like the combo of denim shirt and jacket!

    jointyicroissanty.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Lovely pics and pretty combo... nice trousers!!!!
    Kisses doll!

    ReplyDelete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...