The Street: How to be the perfect Christams party host

Thursday, November 20, 2014

How to be the perfect Christams party host

    N-am fost niciodata o gazda perfecta... nici macar placuta... daca stau sa ma gandesc bine, cred ca nu am organizat nicio petrecere pana acum.

    Nu sunt o persoana carismatica, n-am glume spumoase pe placul audientei, conversatiile decurg destul de greoi cu persoanele din afara anturajului meu. Nu sunt indiscreta sau curioasa, nu pun multe intrebari si nici nu-mi face placere sa raspund. Nu flirtez si nu fac complimente prea des.

     De ce particip totusi la petreceri? Cum va spuneam cu ceva vreme in urma pentru ca-mi place sa ma joc, sa interpretez roluri. Petrecerile sunt o buna ocazie sa-ti creezi un personaj si sa intri in pielea lui. Si sa nu mai vorbim de ocazia pe care o ai sa imbraci o rochie care-ti vine superb si pe care ai cumparat-o cu ceva vreme in urma stiind ca o sa vina o zi si pentru ea. Asta ce ma mai ajuta, si de astea multi au impresia ca imi place atentia, ca o acaparez natural, ca am carisma... Aiurea, sunt praf. Noroc ca am  vazut multe filme si am multa inspiratie si imaginatie.

    Uite asa din una in alta si din cauza spiritului meu de initiativa am ajuns sa organizez o petrecere de Craciun pentru 130 de oameni. Singurul lucru pe care nu l-am luat in calcul a fost lipsa mea de creativitate si sociabilitate. Cum sa fac treaba asta sa iasa bine si sa mai fie si pe placul invitatilor? Well... acum e cam tarziu pentru intrebarile acestea existentiale. I have nothing and I have to work with it.

    Oamenii nu coopereaza si asta imi ingreuneaza foarte tare treaba. De ce nu pot intra, oare, in joc fara atatea comentarii. Ideea e sa ne distram putin.

     Cum sa faci fericiti (macar multumiti) o suta si ceva de oameni? Cum iti faci timp sa socializezi cu toti? Cum gestionezi nemultumirile si observatiile lor? Pffff... nici nu mai continui ca simt ca n-am nicio sansa. Si nici macar n-am ajuns la discursul pe care il voi sustine in fata lor. (Decat sa vorbesc in public, mai bine arunc pe mine o plasa de pescuit si plec, pe jos, prin oras)


    Deci astazi nu va voi spune cum sa fiti o gazda perfecta - pentru ca habar n-am , ci astept sugestii din partea voastra - pentru ca trebuie sa fiu!

I was wearing Massimo Dutti coat, custom made boots, bag and dress from a local boutique;












6 comments :

  1. Imi place outfitul tau, ca de obicei esti eleganta. Melodia esti in top 50 la mine!:) Iar in ceea ce te priveste nu imi fac griji ca nu o sa te descurci.Esti o gazda faina, nu esti tu mama complimentelor ce e dret sau a sociabilitatii, dar sunt sigura ca atunci cand vine vorba de creativitate sau organizare te descurci bine. Daca nu tu, atunci una din "personalitatile" tale va lua fraiele. Ma refer ca sigur vei gasi un rol care sa te faca sa te simti confortabil cand vine vorba sa vorbesti in pubilc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da.... si mie imi place melodia asta! O ascult pe repeat in ultimul timp.

      Delete
  2. Such a nice look! Totally loving the coat and the boots, and the bag is very nice too!



    http://jeansandroses.blogspot.com

    ReplyDelete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...