The Street: You will always be in my memories !

Tuesday, August 26, 2014

You will always be in my memories !


    Asa cum lucrurile se balanseaza unele pe altele, asa ai nevoie de prieteni care sa-ti mentina echilibrul. Cateodata ai nevoie de o doza de obiectivitate sa-ti dai seama in ce tampenii te-ai bagat si ce greseli esti pe cale sa comiti, care pe viitor vor da nastere la regrete, frustrari sau complexe. De cate ori esti nesigura in privinta unei decizii, intotdeauna ia in considerare ceea iti spun prietenii.

    Daca in ceea ce priveste calitatea cred ca suntem cu totii de aceasi parere, ca vrem doar prieteni extraordinari, loiali, empatici, amuzanti, optimisti, intelepti…etc., in ceea ce priveste calitatea eu cred cu cat sunt mai putini cu atat mai bine. Numarul ridicat de prieteni scade automat calitatea relatiei. Si ca sa fiu sincera nici nu dispun de foarte mult timp pe care sa-l petrec in compania lor si asta ar duce cu siguranta la slabirea legaturilor profunde ce se vor a fi … Dar daca esti destul de norocoasa sa ai o prietena, doua, care iti raspund intodeauna la telefon indiferent de ora, te poti considera privilegiata…

    Dupa ce criteriu definesc eu gradul apropiere intr-o relatie de prietenie? Dupa numarul sau intensitatea certurilor… Adica daca dupa varsta de 20 de ani ai mai apucat sa te certi cu o prietena ceva nu e ok… O prietena va face intotdeauna tot posibilul pentru a nu te supara cum si tu vei proceda la fel. Nu iti va arunca niciun cuvant la intamplare si nciodata nu te va refuza sau nu va avea “toane” (“toanele” sunt ceea ce eu urasc cel mai mult pe lume).

    In relatiile de prietenie pe care inca le mentin spun cu toata sinceritatea ca dupa varsta de 19 ani nu am mai avut nicio cearta cu aceste fete... si le multumesc ca mi-au suportat atitudinea de-a lungul vremii, si mi-au respectat parerile si alegerile, ba mai mult m-au mai si sustinut.

I was wearing Zara jeans, Motivi top and Manolo Blahnik sandals! 














Miha... intotdeauna alaturi de tine, si daca m-as fi gandit sa jefuiesc o banca in care este pastrat leacul pentru o boala oficial incurabila, pentru a-l vinde pe piata neagra :)





Supradoza de fotografii cu mine din toate unghiurile nu este un semn de narcisism netratat, ci un semn de apreciere si multumire pentru munca depusa si sustinerea Klaudiei de la KK Photography!

4 comments :

  1. I like this post!! Cum ti-am zis, cred ca esti cam dura cu criteriile, insa atata timp cat ma pot mula dupa ele sunt ok. Pozele vibreaza de senzualitate si sexualitate. Mereu intaresti ideea ca nu este nevoie de goliciune ca sa fi sexi. Well we had a lovely&funny day!:)

    ReplyDelete
  2. Fotografiile sunt senzationale :) ma bucur sa te stiu prietena mea! Sper sa o tinem tot asa multi ani de acum incolo.

    ReplyDelete
  3. Mi-au placut toate pozele, sunt senzationale..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Klaudia a facut o treaba foarte buna!

      Delete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...